Några av hemsidorna har stängts efter att SVT har börjat ställa frågor. Några månader efter valet utsåg den nya moderatledda regeringen den förra partiledaren Anna Kinberg Batra till landshövding i Stockholm. Men det visar sig att steget från politiken till myndighetsvärlden inte gått helt smärtfritt för Kinberg Batra. Aftonbladet har under de senaste veckorna kunnat rapportera om misstänkt vänskapskorruption och dålig arbetsmiljö under Kinberg Batras ledarskap. Verifieringen hjälper till att säkerställa att det är riktiga människor som skriver omdömen om riktiga företag. Hemsidorna ser ut att vara riktiga företag som erbjuder tjänster inom allt från måleri, bilaffärer, fastighetsköp, dränering och bygg.

“absolut sämst, har parkerat för 8 kr men de säger vi skjuter upp den till du kommer över en viss summa då vi inte fakturerar så lite, de skjuter upp den 3 gånge…” “Köpte en produkt från kina som aldrig levererades. Paypal hävdar, trots brist på bevis, att vara levererats enligt säljaren. Trots avsaknad av signatur hos ombu…”

  • I politiken i allmänhet och Moderaterna i synnerhet vässas knivarna så snart det vädras svaghet.
  • All vidarepublicering av Råd & Röns material – testresultat, tabeller, text, bild och liknande – är förbjuden.
  • Flera av namnen i listan är snarlika riktiga företag som inte har med brödernas verksamhet att göra.
  • Vi ser tillbaka på 2023 och redogör för hur vi arbetar för att upprätthålla integriteten på vår plattform.
  • Hemsidorna ser ut att vara riktiga företag som erbjuder tjänster inom allt från måleri, bilaffärer, fastighetsköp, dränering och bygg.

“Otroligt snabb hantering. Ansökte en lördag och hade all ersättning jag begärde på kontot kl. 9 på måndagen.” “Snabb och effektiv flytt. Noggranna killar som var rädda om möbler och lådor. Mycket nöjd. Skönt med fast pris, så inga överraskningar.” “AKTA er för denna sida. Det är ett blufföretag som troligen snart förlorar sin licens. Ber om 20 olika dokument trots att ett bank-ID är fullgott och bombsäkert…”

Mattias Freij Ristenfeldt har lämnat ett omdöme om Apollo Sverige

SVT Nyheter Skåne kan nu avslöja att bröderna Fakhro, som tidigare bluffade med sina trädgårdsbolag, nu ligger bakom över 20 hemsidor och företagsnamn för att locka nya kunder. Genom att dela med dig av dina upplevelser kan du både hjälpa andra konsumenter att fatta bättre beslut och uppmuntra företag till att förbättra sin service. “Fett nice tröjor med bra kvalitet. snabb och smidig kundservice. kommer lätt tillbaka. bra leveranstid också.” Moderaterna kämpar redan med bilden av partiet som ett opålitligt parti, en hög partirepresentant med bristande omdöme är det sista partiet behöver.

Anders Åström har lämnat ett omdöme om Wint

“Jag har varit kund hos Klarna i många år och känner stor besvikelse när jag sistone hade autogiro och gick snett med dessa bolag som dem har jobbat. klarna tog …” En vanlig känsla som infinner sig i partier som det inte går så bra för. All vidarepublicering av Råd & Röns material – testresultat, tabeller, text, bild och liknande – är förbjuden. Den första födelsedagspresenten som min fru inte har velat lämna tillbaka.

När en politiker går i ”pension” finns det inget bättre sätt att både belöna dem för lång och trogen tjänst och samtidig minska risken för kritiska attacker, som att göra dem till landshövding. Landshövdingen är chef över en länsstyrelse och alltså en myndighetschef som regeringen utser. Företag kan be sina kunder om omdömen via automatiska inbjudningar. Dessa omdömen markeras som verifierade för att visa att det handlar om verifierade upplevelser.Läs mer om andra typer av omdömen. SVT har sökt bröderna på flera olika mejladresser för att ge dem möjlighet att kommentera, men de har inte svarat på våra frågor. Men när vi synar hemsidorna hittar vi en uppsjö av detaljer som inte stämmer.

Leave a Comment